RSS

Верховна Рада зняла недоторканність з Розенблата, але не дозволила його арешт

2017-07-11 21:03:00
Верховна Рада зняла недоторканність з Розенблата, але не дозволила його арешт -

 

Верховна Рада підтримала подання щодо зняття депутатської недоторканності з народного депутата від БПП Борислава Розенблата, подання про арешт відхилено

Результат пошуку зображень за запитом "розенблат"

Про це передає Еспресо.TV.

За подання про зняття з Розенблата депутатської недоторканності проголосували 296 народних депутатів. За затримання нардепа - 183. Подання про арешт підтримав 181 народний депутат.

"До Верховної Ради надійшло подання генпрокурора Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Борислава Розенблата", - сказав голова ВР Андрій Парубій.

Спікер уточнив, що НАБУ здійснює досудове розслідування, а САП - процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 240 (порушення правил охорони надр), ч. 4 ст. 368 (одержання хабара), ч. 2 і 3 ст. 369-2 (зловживання впливом), ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою) Кримінального кодексу України.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...