RSS

В Україну завозять все більше б / у автомобілів

2018-05-08 09:38:00
В Україну завозять все більше б / у автомобілів -
В Україну завозять все більше б / у автомобілів
 
 
За даними асоціації "Укравтопром", в квітні 2018 року первинну реєстрацію в Україні пройшли 13,3 тис. Легкових автомобілів, з них 6,8 тис. Нових і 6,5 тис. що були в експлуатації - повідомляє сайт МІнпром.
 
При цьому, в сегменті нових автомобілів приріст первинного ринку склав всього 5%, а автомобілів з пробігом було поставлено на облік на 44% більше ніж за квітень минулого року, говориться в повідомленні асоціації.
 
Активному поповненню національного автопарку іномарками з історією сприяє дія знижених акцизів на імпорт легкових автомобілів, що були в експлуатації, під які в цьому році потрапляють машини віком до 8 років, відзначають в асоціації.
 
Найбільша кількість імпортного секонд-хенду припадає на автомобілі Volkswagen. У квітні українську прописку отримали 1004 машини цієї німецької марки. В результаті, частка машин з пробігом в загальному обсязі квітневих первинних реєстрацій автомобілів Volkswagen, склала 62%.
 
На другій позиції Renault c результатом 888 б / у авто. Це на 31% більше, ніж реалізація нових Renault в Україні в тому ж місяці.
 
Автомобілі з пробігом марки Skoda отримали 592 українських реєстраційних документа, що на 54% більше ніж нові Шкодовський авто.
 
Старі автомобілі Ford були зареєстровані в кількості 485 шт. - дві третини від загальної кількості квітневих продажів Ford в Україні.
 
Замикає п'ятірку лідерів Opel. Перевага віковим Opel віддали 349 українців проти 16, які обрали нові машини цієї марки.
 
Всього за період з січня по квітень український парк поповнився на 25,2 тис. бувших в експлуатації легкових автомобілів, що на 85% більше ніж за аналогічний період минулого року.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...