RSS

В Україні з 31 травня з діловим візитом перебуває Голова правління корпорації «Тяньши» пан Лі Цзіньюань

2018-06-01 18:48:00
В Україні з 31 травня з діловим візитом перебуває Голова правління корпорації «Тяньши» пан Лі Цзіньюань -
В рамках візиту відбулася прес-конференція, під час якої пан Лі Цзіньюань розповів про історію створення корпорації «Тяньши»  в Китаї, її розвиток та вихід на міжнародний ринок, а також про освітні проекти корпорації.
 
Бренд «Тяньши» був заснований в 1995 році, сьогодні корпорація розвиває свій бізнес у 190 країнах та регіонах світу, а у 120 має офіційні представництва. «Тяньши» використовує досвід традиційної китайської медицини, яка нараховує 5000 років, і в основу якої покладено принципи збереження здоров’я, профілактики. Зараз близько 40 млн сімей в усьому світі споживають  продукцію «Тяньши» Продукція компанії отримала сертифікати якості багатьох країн світу, зокрема в країнах ЄС, Америці та Японії, також вона відповідає вимогам халяль та кашрут. 
 
Пан Лі Цзіньюань зазначив, що дуже щасливий знову приїхати до України. «Я 5 років не був в Україні. Але цей ринок дуже важливий для мене. Тому я привіз вам у подарунок інформацію про нову стратегію — "Один бізнес - багато крил" та нові бізнес-ідеї для українського ринку». Одним з таких бізнес-проектів є створення інформаційно-демонстраційних центрів. І перший з них буде відкрито саме в Україні, у Києві! У створення інформаційно-демонстративних центрів корпорація планує інвестувати близько 2 мільйонів доларів тільки в Україні. Аналогічні центри відкриються в Японії та Америці, Росії, Казахстані і Киргизіі, Мексиці, Аргентині, Бразилії, Перу, В'єтнамі, Бірмі, Індонезії і Пакистані.
 
Також Голова Правління корпорації «Тяньши» розповів про створення оздоровчого комплексу «Тай Цзішен». Центр «Тай Цзішен». надає всі
послуги для повного обстеження та ретельного виявлення захворювань, ефективного лікування, реабілітації та профілактики.
Центр «Тай Цзішен» облаштований сучасним обладнанням, на якому працюють висококваліфіковані фахівці. 
 
 
 
Корпорація «Тяньши» завжди приділяла велику увагу виконанню соціального обов’язку. 
"Ми вийшли з суспільства і повинні йому служити, тому активно займаємося благодійністю», - зазначив п. Лі Цзіньюань. 
 
 Також на прес-конференції була представлена програма диверсифікованого розвитку, включно з платформою електронної комерції Maya.
 
Високий рівень капіталізації корпорації «Тяньши»  відзначений і в готельному бізнесі. (У 2009 році TIENS Group інвестувала 18 млрд юанів (більше 200 млн. євро) для
участі в індустрії відпочинку, туризму а також розвитку сучасних засобів масової інформації та успішно створила бренд «All-Legend».
 
 
"Мета полягала в тому, щоб створити успішний бізнес-ланцюжок, інтегрувавши готелі, туризм, управління об'єктами нерухомості, культуру і засоби
комунікації і забезпечивши відмінну якість обслуговування гостей 
відповідно до міжнародних стандартів із високим рівнем професіоналізму "- Відзначив пан Лі Цзіньюань перед журналістами.
 
Ці інвестиції в кожній обраній інвестором індустрії завойовують довіру клієнтів. Високих результатів вдалося досягти завдяки зваженому і впевненому управлінню, що є остаточним баченням бренду «All-Legend».
 
Також, Голова правління компанії «Тяньши» п. Лі Цзіньюань, розповів про інвестиції в освіту 230 млн дол, розвиток Університету «Тяньши» в Китаї, засновником якого є особисто пан Лі Цзіньюань. На прес-конференції було підкреслено, що Tiens докладає зусиль щодо всебічного забезпечення якості продукції, що також стосується і якості освіти, отриманої в учбових закладах корпорації, ретельно дбає про репутацію бренду і накопичує досвід у співпраці зі своїми партнерами.
 
Під час візиту в Україну голова Лі Цзіньюнь приділив особливу увагу обміну досвіду в галузі освіти. Він відвідав кілька провідних університетів Києва (це КПІ, держуніверситет ім. Шевченка) для укладення меморандуму про співпрацю. Принципово ясно висловив реалізацію стратегічної угоди і запросив делегацію відвідати університет «Тяньюань» в найближчому майбутньому. Він особисто вважає що є два аспекти творення, які дуже важливі, один - здоров'я, а інший - освіта.
Він глибоко переконаний, що розвиток Університету «Тяньюань» є дуже затребуваним і перспективним. Голова корпорації «Тяньши» висловив готовність до багатостороннього і відкритої співпраці Університету «Тяньюань" із провідними ВУЗами України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...