RSS

В Ірпіні собака відкусив жінці руки

2018-06-11 16:42:00
В Ірпіні собака відкусив жінці руки -
В Ірпені бійцівський пес накинувся на свою господиню і залишив її без рук. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.
 
Пес породи стаффордширський тер'єр напав на власницю під час прогулянки ввечері 10 червня. У поліції повідомили, що пса вдалося відтягнути від господині тільки за допомогою спецслужби зоозахисників.
 
«Трагедія сталася на території одного з приватних домоволодінь Ірпеня, коли жінка гуляла на вулиці з псом. Стаффордширський тер'єр несподівано накинувся на господиню і сильно покусав. На момент прибуття поліцейських сусідам вдалося закрити розлючену тварину в кімнаті будинку », - відзначили в поліції.
 
На місці події побувала директор ірпінського КП «Служба захисту та лікування тварин» Ірина Мурга.
«Ми зрозуміли, що жінка захищалася: у собаки були рани на голові, а в будинку - багато крові і валялася сокира. Собаку оглянули і надали їй допомогу, а також поспілкувалися з сусідами. Стало зрозуміло, що за псом добре доглядали, його любили і приділяли йому увагу, тварині були зроблені всі необхідні щеплення. Однак господар не надав значення тому, що у стаффордширських тер'єрів схильність до агресії закладена на генетичному рівні, і провів з собакою тільки кілька занять з кінологом », - сказала місцевому виданню 4 597.com.ua Ірина Мурга. На питання про причини, по якій пес міг напасти на людину, вона припустила, що це, швидше за все, пов'язано зі специфікою породи.
 
Як повідомляє «Сегодня», тварині ввели кілька доз транквілізаторів і відвезли до ветеринарної клініки, де приспали. Господиню пса доставили в лікарню у важкому стані. Повідомляється, що їй ампутували обидві руки.
 
Кримінальне провадження в поліції не відкривали.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...