RSS

Утворення "ДНР" та "ЛНР" фінансував старший син Януковича, Олександр

2018-02-14 15:21:00
Утворення -
 
"Сім'ю" Януковича, яка отримала $1 млрд за відмову від асоціації з ЄС, за недотримання проросійського курсу змусили відправити ці гроші на фінансування "ДНР" та "ЛНР"
 
Результат пошуку зображень за запитом "олександр янукович"
 

Про це заявив екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов після допиту в Оболонському райсуді Києва, передає "Укрінформ".

"За тією інформацією, яка в мене є, першочерговий етап того, що там відбувалося, з утворенням "ЛНР" і "ДНР" фінансувався конкретно Олександром (Януковичем). Чому? Тому що в цьому світі на мові, зрозумілій вашому колишньому президенту, йому зробили "пред'яву" стосовно того, що "ми тобі грошей відвантажили, а ти не виконав свої зобов'язання, так давай роби щось корисне", - розповів Пономарьов.

За його словами, зобов'язання були прості: Янукович залишається президентом, країна не йде в ЄС, не йде в НАТО, лишається у російській сфері впливу.

"Як наслідок, він (Янукович) втратив владу, і країна різко "хитнулася" у західний бік. Тобто стало не краще, а гірше. І говорили, що це якраз результат невмілих дій президента. Що він сам своїми руками розхитав ситуацію", - зазначив Пономарьов.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...