RSS

Українські метзаводи в "ЛНР/ДНР" перейшли в управління Курченко - ЗМІ

2017-05-10 14:09:00
Українські метзаводи в -
З квітня управління українськими заводами, які опинилися на території терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР", було покладено на зареєстроване в Південній Осетії ЗАТ "Внєшторгсервіс"

Про це повідомляє "Комерсант".

4 квітня ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко підписав "указ", в якому "тимчасовим адміністратором" українських заводів, розташованих на території "ДНР" було визначено ЗАТ "Внєшторгсервіс".

Як повідомляє видання, в опублікованій в той же день постанові "ради міністрів" терористів перераховувалися підприємства, що переходять під тимчасову адміністрацію "Внєшторгсервіса".

У список потрапили металургійний завод "Донецьксталь", Єнакіївський і Макіївський металургійні заводи, "Єнакіївський коксохімпром", Ясинівський коксохімічний завод, "Макіївкокс", Харцизький трубний завод.

Хоча цей указ був підписаний лише на початку квітня, підприємства на території ДНР і ЛНР почали переходити під контроль ЗАТ "Внєшторгсервіс" ще в березні, йдеться в статті.

За минулий з тих пір місяць у ЗАТ "Внєшторгсервіс" не з’явилося ні інтернет-сайту, ні офісу. Ні в одному з документів самопроголошених республік не було вказано, хто очолює цю компанію і кому вона належить.

Ім'я можливого керівника "Внєшторгсервіса" лише раз було згадано на інтернет-сайтах "ЛНР".

Колишній депутат Верховної ради Олег Царьов, який втік в 2014 році, розповів, що, за його інформацією, за компанією "Внєшторгсервіс" стоїть також втікший з України бізнесмен Сергій Курченко.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...