RSS

У Стокгольмскому арбітражі Нафтогаз переміг Газпром і домігся компенсації в сумі $4,63 млрд

2018-03-01 10:45:00
У Стокгольмскому арбітражі Нафтогаз переміг Газпром і домігся компенсації в сумі $4,63 млрд -
 
Стокгольмський арбітраж задовольнив вимогу НАК "Нафтогаз України" щодо компенсації за недопоставлені російським "Газпромом" обсяги газу для транзиту
 

Про це повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз".

За рішенням Стокгольмського арбітражу, "Нафтогаз" домігся компенсації в сумі $4,63 млрд за недопоставку "Газпромом" узгоджених обсягів газу для транзиту.

За результатами двох арбітражних проваджень в Стокгольмі "Газпром" повинен сплатити $2,56 млрд на користь "Нафтогазу". Так, Арбітражний суд відхилив вимоги "Газпрому" щодо штрафів за нібито незаконно відібрані "Нафтогазом" обсяги транзитного газу.

У компанії зазначили, що суд відхилив вимоги "Газпрому" щодо штрафів за нібито незаконно відібрані "Нафтогазом" обсяги транзитного газу.

Із 2014 року "Газпром" і "Нафтогаз" судяться у Стокгольмському арбітражі через контракти на постачання природного газу з РФ в Україну і транзит газу через територію України від 2009 року.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...