RSS

У Києві штраф за порушення правил зупинки та паркування становитиме 250 гривень

2018-07-18 11:36:00
У Києві штраф за порушення правил зупинки та паркування становитиме 250 гривень -

Для того, щоб звільнити узбіччя та тротуари від стихійно припаркованих автівок потрібно негайно провести сертисифікацію обладнання фіксаціі порушень для поліціятнтів. Мовляв, через відсутність засобів оперативних покарань за заборонену парковку водії паркуються де хочуть.

Прикладом навели паркінг біля торгівельного центру Гулівер, де на відведенному місці залишають авто мало водіїв і паркінг застосовує свої площі лише на 20%. Існує думка, що через це інвесторам не цікаво вкладати кошти в стоянки, якими ніхто не користується.

В той самий час на в'їздах в місто досі не вистачає паркувальних площ, через що розробляється система перехоплюючих майданчиків. Наприклад в районі метро Житомирська місця під такі парковки розглядаються за адресами: Святошинська 15а, Перемоги 134а, кінцева трамваю №3.

- Ми очікуємо необхідні правові акти для належного облаштування парковок. – повідомив Сергій Симонов керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, - На сьогодні в місті обладаний 71 майданчик на 7076 місць. Рекомендована вартість для перехоплюючих майданчиків становитиме 30 гривень на добу.

На сьогодні в центрі Києва є 4000 паркомісць в торгівельних центрах, підземних автогаражах, офісних паркінгах. Проте чи буде їх чисельність зростати – питання. Доцільно розвантажити центр і паркуватися на околицях міста, користуватися громадским транспортом. Наприклад в центрі Рима в години пік взагалі паркуватися заборонено.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...