RSS

У Канаді почалися "Ігри Нескорених", в яких вперше змагатиметься українська команда

2017-09-24 16:51:00
У Канаді почалися -

 

 

В Торонто (Канада) стартували міжнародні спортивні змагання ветеранів бойових дій "Ігри Нескорених", в яких цього року вперше візьме участь українська команда.

Як повідомляє прес-служба президента України, церемонія відкриття пройшла в комплексі Air Canada Center в Торонто.

 

 

 

"Пишаюся нашими воїнами, які приїхали до Торонто. Ваша участь в "Іграх Нескорених" - це вже перемога. Кожен з вас заслуговує аплодисментів стоячи", - написав президент України Петро Порошенко у Facebook.

На початку заходу відбувся Парад Націй, коли всі збірні-учасниці урочисто пройшли перед глядачами.

З привітанням також виступив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

 

"Ігри Нескорених" (Invictus Games) у 2014 році заснував принц Уельський Гаррі. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків.

 

Україна цього року вперше отримала право взяти участь в "Іграх Нескорених", як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід в АТО.

15 українських спортсменів змагатимуться у таких видах спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах та велоспорт на шосе.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...