RSS

Трамп зупиняє фінансову допомогу для Центру протидії корупції Шабуніна

2017-09-06 13:25:00
Трамп зупиняє фінансову допомогу для Центру протидії корупції Шабуніна -

Адміністрація Трампа зупинила і перегляне надання фінансової підтримки такими організаціями, як ЦПК (AntAC), UNITER та Організація міжнародного права в області розвитку (IDLO)», - пише американське видання Washington Journal з посиланням на Адміністрацію президента США Дональда Трампа

Результат пошуку зображень за запитом "Шабунін"

 

Це стало наслідком неоднозначних зловживань грантовими коштами з боку ЦПК (Центру протидії корупції) та його керівництва, пише видання. В 2014-2016 рр. посольство США в Україні надало ЦПК гроші Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Кошти були передані голові правління Центру Віталію Шабуніну, який разом із колегою Дарією Каленюк відповідав за використання коштів для боротьби з корупцією серед чиновників. Але виявилось, що гроші спрямовувалися на власне збагачення. Як повідомляє Foxnews, існують значні розбіжності між способом життя керівництва ЦПК, їхніми заробітками та активами.

У липні Державна фіскальна служба України порушила справу проти Віталія Шабуніна та інших керівників ЦПК.

 

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...