RSS

Суд відмовився заарештувати Мартиненка

2017-05-12 14:56:00
Суд відмовився заарештувати Мартиненка -

 

Апеляційний суд Києва відхилив скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і залишив колишнього народного депутата Миколи Мартиненка на поруках народних депутатів.

 

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Таким чином судді відмовилися задовольняти скаргу представників САП, які вимагали взяти Мартиненка під варту з можливістю застави у 300 мільйонів гривень. 

"Скаргу прокурорів САП залишити без задоволення. Рішення Солом'янського суду залишити в силі", - наголосив головуючий суддя.

Сам екс-нардеп Микола Мартиненко заявив, що нейтрально ставиться до того, що Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні скарги САП на рішення Солом'янського райсуду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Про це він повідомив журналістам після завершення судового засідання в Апеляційному суді Києва.

«В мене немає емоцій з цього приводу, ні гарних, ні поганих», - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів. На переконання самого Мартиненка, справа проти нього «у майбутньому розвалиться», оскільки, на його думку, «вона є зліплена, сфальшована».

Як повідомлялося, Мартиненка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 («Створення злочинної організації»), ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України. На думку слідства, екс-депутат причетний до розтрати коштів ДП «СхідГЗК» у розмірі 17,28 млн дол. США через підконтрольну йому австрійську компанію "Steuermann".

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...