RSS

SpaceX успішно випробувала ракету для туристичних подорожей до Місяця

2017-05-10 15:48:00
SpaceX успішно випробувала ракету для туристичних подорожей до Місяця -
 
SpaceX провела перші випробування ракети важкого класу Falcon Heavy, яка в 2018 році повинна вивести на орбіту вантажівку з космічними туристами.

Про це представники американської компанії повідомили на своїй сторінці в Twitter.

"Минулого тижня на нашому заводі з розробки ракет McGregor був проведений перший статичний тест на вогнестійкість центральної частини Falcon Heavy", - йдеться у повідомленні.

Після введення в експлуатацію Falcon Heavy має стати найпотужнішою ракетою у світі. Вартість ракети в компанії оцінюють в $90 млн.

У компанії припускають, що в 2018 році Falcon Heavy виведе на орбіту вантажівку Dragon 2 (Crew Dragon), в якій будуть знаходитися два космічних туриста. Місія, згідно з планом компанії, повинна буде здійснити тижневий політ навколо Місяця.

Нагадаємо, Space Exploration Technologies Corporation (SpaceX) — американська приватна компанія, яка працює в галузі будівництва космічного транспорту, виробник ракет-носіїв Falcon та космічних кораблів Dragon. Штаб квартира розташована у Хауторні, Каліфорнія. Компанія створена канадсько-американським інженером та винахіником Ілоном Маском.

За матеріалом Еспресо ТВ


 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...