RSS

Siemens збирається розірвати усі спільні проекти з Росією через "кримські турбіни"

2017-07-14 12:24:00
Siemens збирається розірвати усі спільні проекти з Росією через -

 

Німецька компанія Siemens збирається розірвати усі спільні економічні проекти з Росією через нещодавній скандал з поставками турбін до окупованого Криму

 

Про це повідомив голова концерну Siemens Джо Кезер, передає Wirtschafts Woche.

У повідомленні зазначається, що в компанії Siemens було створено спеціальну групу, яка розглядає можливість виходу зі спільного з Росією підприємства, Siemens Gas Turbines Technologies, через скандал з поставками газових турбін до окупованого Криму.

 

Нагадаємо, що У 2016 році Україна і ЄС змінили умови контракту з німецькою компанією Siemens, заборонивши використання іхніх турбін для електростанцій на території Криму.

Але 5 липня цього року Reuters повідомив, посилаючись на свої джерела, що компанія Siemens через російську компанію "Технопромекспорт" в обхід санкцій поставила до окупованого Криму свої газові турбіни для будівництва електростанцій.

 

В свою чергу, у німецькому концерні Siemens заперечують факт поставок турбін до Криму і стверджують, що в результаті протиправних дій російської державної компанії "Технопромекспорт", дві газові турбіни, які передбачалися для Росії, були передані незаконно анексованому Криму.

Через це Siemens порушить кримінальну справу проти відповідальних осіб у свого клієнта "Технопромекспорт".

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...