RSS

США схвалюють пропозицію відправити миротворців ООН на всю територію Донбасу

2017-09-07 10:25:00
США схвалюють пропозицію відправити миротворців ООН на всю територію Донбасу -

США привітали пропозицію відправити миротворців ООН на Донбас, де вони повинні бути розміщені по всій території, а не лише на лінії розмежування

Про це повідомляє Еспресо ТВ з посиланням на видання The Washington Post.

Результат пошуку зображень за запитом "миротворці ООН"

 

Зокрема, у Державному департаменті зазначили, що пропозицію стосовно миротворців необхідно дослідити, адже таке рішення може захистити українців та допомогти відновити суверенітет країни.

 

5 вересня Володимир Путін підтримав ідею з розміщенням миротворців у зоні російсько-українського військового конфлікту на Донбасі. Однак він наполягає, що миротворчий контингент має бути розміщено лише на лінії розмежування. "Ці сили повинні перебувати в цьому зв'язку на лінії розмежування і ні на яких інших територіях. Третє - рішення цього питання має відбутися не інакше, як після розведення сторін і відведення важкої техніки, і це не може бути вирішено без прямого контакту з представниками самопроголошених республік, "ДНР" і "ЛНР"", - заявив Путін.

 

Україна виступила проти такого сценарію. Як заявила перший заступник очільника Верховної Ради Ірина Геращенко, миротворців має бути розміщено на усій окупованій території Донбасу, а не лише на лініх розмежування.

МЗС України наголосило, що не допустить в Україну росіян  під виглядом миротворців ООН.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...