RSS

США розширили фінансові санкції проти Росії

2017-06-20 22:16:00
США розширили фінансові санкції проти Росії -
 
США розширили фінансові санкції проти Росії, запроваджені через окупацію Криму та Донбасу.
 
Про це повідомляє Еспресо ТВ.

Список підсанкційних прізвищ і компаній оприлюднено на сайті Мінфіну США.

Так, санкції запроваджено щодо російської приватної військової компанії "Вагнер", яка наймала бойовиків для війни на Донбасі. Про пов'язаних з компанією осіб нічого не сказано, проте санкції введено проти ймовірного глави "Вагнера" Дмитра Уткіна. У прес-релізі Мінфіну йдеться, що ПВК "Вагнер" брала участь у військовому конфлікті на сході України.

Під санкції також потрапила кейтерінгова компанія "Конкорд" ресторатора Євгенія Пригожина, якого називають "кухарем Путіна". Сам Пригожин перебуває під санкціями з грудня 2016 року.

Санкції запроваджено також проти організацій, пов'язаних із байк-клубом "Нічні вовки", - ТОВ "Байк.В.Центр" і охоронної компанії "Вовк".

Персональні санкції також ввели щодо заступника голови Мінекономрозвитку Сергія Назарова, якого називають причетним до фінансування "ДНР/ЛНР".

Крім того, під санкції за фінансування бойовиків на Донбасі потрапили "Центральний республіканський банк ДНР" і "Центр міжнародних розрахунків".

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...