RSS

Розслідування вбивства Павла Шеремета

2017-05-11 09:42:00
Розслідування вбивства Павла Шеремета -

Оприлюднено фільм-розслідування вбивства журналіста "Української правди" Павла Шеремета, що був створений редакцією розслідувань "Слідство.Інфо" і представниками міжнародної мережі журналістів-розслідувачів OCCRP.

Прем'єра фільму відбулася 10 травня в Києві.

 

 

У липні 2016 року Шеремет був убитий в центрі Києва по дорозі на роботу, його авто було підірвано.

Журналісти проекту "Слідство.Інфо" разом з колегами з міжнародної мережі OCCRP провели незалежне розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, в ході якого виявили докази можливого стеження з боку СБУ в ніч перед вбивством.

Про це передає "Громадське".

На відео з камер спостережень в ніч перед вбивством біля будинку Шеремета був помічений колишній чи теперішній співробітник СБУ Ігор Устименко.

У ході розслідування було з’ясовано, що він приїхав до будинку Шеремета на Skoda Octavia 2551 сірого кольору, яка зареєстрована  на Зарецьку Наталію Леонідівну.

За даними журналістів, він перебував біля будинку принаймні кілька годин уночі, коли під машину журналіста підклали вибухівку. Журналісти з’ясували, що чоловік працював в СБУ принаймні до 2014 року.

Сам Устименко, як і Зарецька не змогли пояснити факту та мети використання авто.  В СБУ також відмовилися прокоментувати дану інформацію.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...