RSS

Рада Євросоюзу схвалила безвізовий режим для України

2017-05-11 12:09:00
Рада Євросоюзу схвалила безвізовий режим для України -

Щойно Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання нам, громадянам України, права на безвізові подорожі. Про це повідомляє Президент України Петро Порошенко на своій сторінці у Facebook.

 

"ТАК! Ми це зробили!!!

Щойно Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання нам, громадянам України, права на безвізові подорожі.

17 травня у Страсбурзі - як ми домовилися з нашими європейськими друзями, - урочисто підпишуть відповідний законодавчий акт. Це, напевно, буде один із найважливіших моїх візитів за три роки на посаді Президента.

Я безмежно вдячний всім, завдяки кому зміг виконати одну із своїх головних передвиборчих обіцянок.

Вітаю вас, дорогі співвітчизники, з цим історичним рішенням. Це – неначе повернення додому після довгої та виснажливої подорожі… Повернення до нашого спільного європейського дому. Ми пориваємо з пострадянським минулим і дедалі більше стаємо частиною єдиного європейського цивілізаційного простору.

Цінуйте свій український паспорт. І любіть Україну!"

-2:48
 
Нагадаємо, що наступним етапом у цій справі стане затвердження угоди президентом Європарламенту Антоніо Таяні та послом головуючої в ЄС Мальти. Відповідно до прогнозів, це повинно статися 17 травня.

Таким чином безвізовий режим повинен набути чинності для українців вже з 11 червня.

 
 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...