RSS

П'яні підлітки зарізали інваліда і спалили його квартиру за 70 гривень і телевізор

2012-08-31 14:22:00
П'яні підлітки зарізали інваліда і спалили його квартиру за 70 гривень і телевізор -

Чоловіка знайшли з відкритою черепно-мозковою травмою і колото-різаними пораненнями шиї.

У Макіївці Донецької області двоє 17-річних підлітків убили інваліда і підпалили його квартиру. Як повідомили у прес-службі Макіївського міського управління міліції, співробітниками слідчо-оперативної групи Центрально-міського райвідділу міліції "по гарячих слідах" було затримано двоє 17-річних хлопців, підозрюваних у вбивстві і підпалі квартири інваліда 2-ї групи, повідомляє Уніан.

Вночі міліції повідомили про пожежу в одній з квартир. Приїхавши, оперативники знайшли на підлозі в одній з кімнат згорілої квартири труп господаря з відкритою черепно-мозковою травмою і колото-різаними пораненнями шиї. Правоохоронці вже через кілька годин затримали підозрюваних.

Виявилося, що ними виявились двоє 17-річних місцевих жителя, раніше судимих за викрадання мототранспорту, крадіжки і зберігання наркотиків.

Того дня, випивши по пляшці горілки, вони вирішили пограбувати знайомого чоловіка-інваліда: вдершись до нього у квартиру, вони почали його бити, а коли чоловік став кликати на допомогу, один з підлітків узяв на кухні ножа і кілька разів ударив ним інваліда в шию.

Забравши 70 грн, два мобільні телефони і плазмовий телевізор, малолітні вбивці підпалили дивани в кімнатах і втекли з квартири. Затриманим загрожує від 8 років в'язниці до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.
 

Джерело: ТСН

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...