RSS

Після введення безвізу суттєво збільшиться пасажиропотік до Європи

2017-06-06 16:46:00
Після введення безвізу суттєво збільшиться пасажиропотік до Європи -

Після введення безвізу суттєво збільшиться пасажиропотік до Європи - заплановане відкриття декількох нових залізничних маршрутів.

Про це на брифінгу заявив міністр інфрастуктури Володимир Омелян, передає Еспресо.TV.

Міністр інфраструктури назвав 2017 роком інфраструктурної інтеграції України: внутрішньої та європейської. Ці процеси мають відбуватися одночасно, щоб бути успішними. Наразі міністерство працює над тим, щоб забезпечувати на високому рівні пасажиропотік до Європи, який прогнозовано збільшиться після 12 червня.

За словами міністра, на ст. Вінниця та Хмельницький створять зручні пересадки на поїзди Хмельницький-Лисичанськ та Маріуполь-Львів, інші поїзди в напрямку Миколаєва, Херсона, Одеси, Кишиніва.

11 червня 2017 року має відбутися запуск нового сполучення між Україною і Польщею за маршрутом Ковель-Хелм (з можливістю подовження маршруту по українській території до Луцька та Львова). Також з 1 серпня 2017 року планується новий маршрут Львів-Краків.

Було анонсовано  проект "Потяг п’яти столиць": Київ (Україна) - Мінськ (Білорусь) - Вільнюс (Литва) - Рига (Латвія) - Таллінн (Естонія), який об’єднає п’ять європейських держав.

Володимир Омелян також наголосив, що за позитивними прогнозами міністерства будівництво Бескидського тунелю завершиться у четвертому кварталі 2017 року.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...