RSS

Підготовка і вирушення українських посадовців на Донбас для обміну заручниками.

2017-12-26 20:31:00
Підготовка і вирушення українських посадовців на Донбас для обміну заручниками. -

Глава держави провів зустріч із родинами полонених і заявив: "Останні дні підготовка до звільнення українських заручників тривала у режимі 24 години на добу. Це була дуже виснажлива, дуже професійна з нашого боку боротьба за кожного. Всі були задіяні і спрацювали як єдиний механізм, чітко злагоджена команда для того, щоб наблизити завтрашній день і взагалі зробити його можливим".

Порошенко також зазначив, що були задіяні різні способи міжнародного тиску: нормандський формат, Тристороння контактна група, ОБСЄ, Червоний Хрест та інші.

Картинки по запросу Порошенко розповів про підготовку до обміну заручників на Донбасі

 

Ірина Геращенко - перший віце-спікер Верховної Ради - написала у своєму Facebook: "З омбудсменом Лутковською, представниками Генпрокуратури, експертами мінської гуманітарної групи, представниками СБУ і Міноборони вилітаємо на Донбас. Навіть у літаку - працюємо. Є ініціативи і ідеї, як вигризти, витягти кожного з російських тюрем і тюрем на окупованих територіях".

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...