RSS

Німецькі миротворці можуть приєднатися до миротворчої місії на Донбасі

2018-02-15 16:00:00
Німецькі миротворці можуть приєднатися до миротворчої місії на Донбасі -

 

Німецькі миротворці можуть приєднатися до місії на Донбасі, якщо відповідне рішення буде прийнято Радою безпеки ООН.

Про це заявив уповноважений парламенту Німеччини з питань збройних сил Ханс-Петер Бартельс, передає DW

Результат пошуку зображень за запитом "німецькі миротворці оон"

Зокрема, Бартельс заявив, що в разі оголошення миротворчій операції під егідою ООН на Донбасі німецькі військові візьмуть у ній участь.

Також повідомляється, що при цьому він послався на текст коаліційної угоди між блоком чинного канцлера Ангели Меркель і соціал-демократами, в якому миротворча місія ООН на Донбасі вказана як шлях до досягнення миру в регіоні.

Крім того, ідею участі німецьких миротворців у місії на Донбасі підтримують і представники "зелених". За словами експерта з питань оборони від цієї політичної сили Каті Койл, Німеччина зобов'язана підтримати таку місію.

 

Нагадаємо, 5 вересня 2017 року за підсумками зустрічі американського представника Курта Волкера з помічником російського президента Владиславом Сурковим, Володимир Путін підтримав ідею з розміщенням миротворців у зоні російсько-українського військового конфлікту на Донбасі. Однак він наполягає, що миротворчий контингент має бути розміщено лише на лінії розмежування.

Також Курт Волкер заявляв, що Росія не може брати участі в миротворчій місії на Донбасі.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...