RSS

Неймар побився з одноклубником по ПСЖ

2017-09-19 13:48:00
Неймар побився з одноклубником по ПСЖ -

 

Бразильський форвард ПСЖ Неймар побився із одноклубником Едісоном Кавані після матчу чемпіонату Франції через грошовий бонус, який дістанеться найкращому бомбардиру турніру.

Нагадаємо, що Неймар у серпні перейшов до ПСЖ із "Барселони" за рекордну суму у 222 млн доларів  та став найдорожчим футболістом світу.

 

Эдисон КаваниЭдисон Кавани

Эдисон Кавани

Про це повідомляє Еспресо ТВ з посиланням на L'Equipe.

Інцидент стався після гри ПСЖ проти "Ліону", у якій парижани перемогли з рахунком 2:0.

Під час матчу футболісти неодноразово сперечалися - спочатку за право виконати штрафний удар, а потім - пенальті. Після матчу у роздягальні дійшло до бійки, яку довелося рознімати іншим гравцям ПСЖ, зокрема, Тіагу Сілві.

За інформацією видання, конфлікт міг статися через виплати найкращому бомбардиру чемпіонату Франції. У контракті Кавані прописаний пункт, згідно з яким він отримає 1 млн євро, якщо він заб'є більше всіх за підсумками сезону. Зазначається, що у контракті Неймара, вірогідно, також передбачено відповідний бонус.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...