RSS

На сцені Національна заслужена капела бандуристів України імені Г.І. Майбороди з програмою "Весняний концерт!"

2018-03-28 12:40:00
На сцені Національна заслужена капела бандуристів України імені Г.І. Майбороди з програмою -
На сцені Національна заслужена капела бандуристів України імені Г.І. Майбороди з програмою "Весняний концерт!"
Кожен виступ Національної заслуженої капели бандуристів України вражає своїм внутрішнім духом непокори і прагненням до самобутності, самодостатності - риси, які завжди були, є і будуть ознакою великих народів світу.
Як ті паралельні квінти, які є характерною ознакою української пісні, ця пісня живе своїм окремим неповторним життям і творить свою неповторну гармонію. Так і капела бандуристів - новітній синтетичний вдосконалений вид українського кобзарського мистецтва творить своє неповторне мистецьке буття.
Найкраще звучання чоловічих голосів свідомих українців - кращих синів свого народу - в поєднанні з блискучим віртуозним акомпанементом бандури, виконання складних творів на рівні кращих зразків світової класики, які при цьому базуються на глибинної національній основі, філігранна отшліфованності кожного номера, величний, повчальний, драматичний, часто сумний характер творів суміщений з іскрометним гумором, елементами сучасного веселого шоу - не може не вражати і не заворожувати глядачів. 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...