RSS

На Донеччині сталося вбивство чотирьох морпіхів одного із підрозділів ЗСУ, затримано двох підозрюваних

2018-02-15 16:18:00
На Донеччині сталося вбивство чотирьох морпіхів одного із підрозділів ЗСУ, затримано двох підозрюваних -

 

На Донеччині поблизу Широкине в одному з будинків знайшли тіла чотирьох морських піхотинців. На тілі загиблих знайшли вогнепальні кульові поранення, а у приміщенні були ознаки підпалу та закладки вибухівки, що робилося з метою приховати злочин.

Про це повідомляє Прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбук.

"За попередньою інформацією тіла морських піхотинців були виявлені в будинку, у якому вони тимчасово проживали", - наголосили у штабі.

Світлина від Лариси Сарган.

 

В результаті правоохороці з'ясували, що до вбивства причетні двоє співслужбовців загиблих, яких в результаті було затримано. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

"З участю їх захисників проведені слідчі експерименти, а також їх допити у ході котрих останні надали зізнавальні показання щодо обставин даного вбивства, учиненого на ґрунті нестатутних відносин проходження військової служби", - наголосив Лисенко. 

Затриманим готується повідомлення про підозру за фактом умисного вбивства двох або більше осіб, вчиненого за попередньою змовою.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...