RSS

Марина Меньшикова, яка у 2016 році в оперному театрі Дніпропетровська вдарила молотком ветерана АТО, скоїла самогубство у СІЗО

2018-02-26 15:13:00
Марина Меньшикова, яка у 2016 році в оперному театрі Дніпропетровська вдарила молотком ветерана АТО, скоїла самогубство у СІЗО -

 

Про це повідомив речник заступника міністра юстиції Дениса Чернишова Юрій Маслак у коментарі  "Укрінформу".

За його словами,Меньшикова повісилися на простирадлі сьогодні, о 8:32 ранку. 

"Ми підтверджуємо факт суїциду. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, за декілька годин ми зможемо сказати щось конкретніше", - наголосив Маслак.

Результат пошуку зображень за запитом "марина меньшикова"

Марина Меньшикова

 

Як відомо, у жовтні 2016 року поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент, що стався в театрі опери та балету з учасником бойових дій на Донбасі, бійцем полку «Дніпро-1». За даними поліції, в антракті вистави на балконі одна з проросійськи налаштованих відвідувачок, побачивши бійця у формі, накинулась на нього з молотком. При цьому жінка вигукувала щось про «рускій мір» і нецензурно облаяла бійця та його дружину. У її сумочці правоохоронці також знайшли кухонний ніж. Атовець зазнав поранення у голову, його шпиталізували.

За інформацією поліції, вперше марину Меньшикову затримали у червні 2017 року, але, вручивши повідомлення про підозру, звільнили. Пізніше вона зникла і була оголошена у розшук. Весь час вона переховувалася на території анексованого Криму, звідки її, за рішенням Ленінського районного суду Криму видворили за порушення міграційного законодавства Росії. У жовтні 2017 року в  Дніпрі підозрювану затримали вдруге й обрали запобіжний захід – домашній арешт.

15 січня 2018 року поліція Дніпра повідомила, що за місцем проживання втретє затримала Марину Меньшикову. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час проведення досудового розслідування.

29 січня у Дніпрі розпочався суд над  Мариною Меньшиковою. Під час судового засідання стало відомо, що кримінальне провадження, відкрите за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне завдання легких тілесних ушкоджень), перекваліфікували на статтю 296 (хуліганство). Підозрювана відмовилась від адвоката, а також заявила, що не визнає своєї провини, а свої дії в театрі назвала «самообороною».

Наступне засідання у справі було заплановане на 23 березня.

Як  з'ясувалося в ході слідства, Марина Меньшикова - активна учасниця дніпровських "антимайданів".  Жінка також займалася збором матеріальної допомоги для проросійських бойовиків і внесена в базу даних сайту "Миротворець" як сепаратистка.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...