RSS

Компанія Apple бореться з передчасним витоком інформації про її нові продукти

2017-06-22 16:06:00
Компанія Apple бореться з передчасним витоком інформації про її нові продукти -

 

Компанії Apple вирішила припинити передчасний виток інформації  про свої нові гаджети.

Про це повідомляє Engadget.

Раніше презентація кожного нового смартфона або будь-якого іншого пристрою була дійсно знаковою подією, так як до самого анонсу не було ніякої інформації, і компанії вдавалося дивувати публіку.

Сьогодні ж практично про кожен девайс від Apple відомо буквально все ще за кілька місяців до офіційного анонсу. 

Apple вирішила покінчити з витоками. Компанія провела закриту годинну лекцію для сотні співробітників під назвою "Зупинити інсайдерів - зберегти конфіденційність в Apple". Але деталі цієї зустрічі просочилися в мережу.

Гендиректор Apple Тім Кук вважає, що витоки і продажі iPhone тісно пов'язані. Він заявив, що паузи в купівлі iPhone пов'язані з появою більш ранніх і набагато більш частих витоків про майбутні iPhone.

Результат пошуку зображень за запитом

 

Іншими словами, знаючи про майбутній пристрій, користувачі не хочуть купувати нинішній. Тім Кук вважає, що збереження планів компанії в секреті є ключовим напрямком для них.

Під час засідання компанії Apple по боротьбі з витоками, менеджери корпорації розповіли співробітникам про спеціальну команду Global Security, яка відповідає за те, щоб плани компанії зберігалися в секреті. 

Як повідомляється, в ній працюють колишні співробітники спецслужб, в тому числі ФБР, АНБ, армії і навіть Секретної служби США. Global Security відстежує всі витоки всередині компанії. Наприклад, в минулому році були виявлені двоє співробітників, що передавали журналістам і блогерам інформацію про майбутні продукти компанії.

Відтепер Apple наполегливо рекомендує співробітникам не спілкуватися про нові продукти за межами своїх відділів і тим більше обговорювати цю інформацію зі сторонніми.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...