RSS

Коли закінчаться черги на отримання біометричного паспорта

2017-06-12 17:18:00
Коли закінчаться черги на отримання біометричного паспорта -

Державна міграційна служба повідомляє, що ажіотаж навколо отримання біометричних паспортів після вступу в силу безвізового режиму України згасне найближчими тижнями.

"Станом на 9 ранку понеділка оформлені (включно з оформленням у вихідні дні, ред.) загалом близько 3,7 млн біометричних паспортів, переважну більшість з яких вже отримали", - повідомили у прес-службі Державної міграційної служби.

У прес-службі пояснили, що таку кількість біометричних паспортів видано з того моменту, як вони були введені в Україні, тобто з січня 2015 року.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс- Україна".про те, чи вщух ажіотаж навколо отримання документів у зв'язку зі вступом в силу безвізового режиму з ЄС, співрозмовник агентства сказав: "Наразі ажіотаж триває. Ми очікуємо, що він згасне найближчими тижнями. В будь-якому разі ситуація контрольована і бланків документів вистачить на всіх".

Крім того, в прес-службі наголосили, що Міграційна служба рекомендує українцям, які не планують виїжджати за кордон найближчими тижнями, не поспішати з оформленням і отриманням документів. Також служба закликає громадян не користуватися послугами посередників, щоб не стати жертвами шахраїв.

У прес-службі нагадали, що оформленням і видачею біометричних паспортів в Україні займаються лише Державна міграційна служба, паспортний сервіс "Документ" і Центри надання адміністративних послуг.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...