RSS

Кого намагались підірвати в центрі столиці

2017-06-23 18:02:00
Кого намагались підірвати в центрі столиці -

 

«Розбірки за найдорожчу ділянку нерухомості Севастополя відбуваються в столиці України», - написав журналіст про вибух авто сьогодні в центрі Києва.

Сьогодні, 23 червня у центрі Києва вибухнув позяшляховик Германа Гайдука, засновника дачного кооперативу під Севастополем.

Вибух джипа у Києві

 

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Особу постраждалого визначили. Це -  Герман Олегович Гайдук, директор севастопольської будівельної компанії.

Його з місця події забрала «швидка». Зі слів очевидців, у нього були закривавлені ноги.

 

Журналіст Юрій Бутусов у Facebook виклав свою версію подій.

«Розбірки за найдорожчу ділянку нерухомості Севастополя відбуваються в столиці України», - зазначив журналіст.

За його словами, Гайдук залишився живий. «Його кооператив - це один з найдорожчих і престижних ділянок землі в Криму, який розташований на землі національного заповідника «Херсонес-Таврійський», на самому березі моря. Членами кооперативу і власниками розкішних особняків є севастопольська еліта: колишні керівники судів, прокуратури, СБУ, СЕС Севастополя», - пише Бутусов.

Він не виключає, що в Криму через розпочатий російськими окупантами переділ власності почався «новий виток бандитських воєн». «Камені продовжують летіти на кримчан ... Камені і бомби з Росії. Адже українцям немає сенсу воювати за майно на окупованій ворогом території. На жаль, російські злочинці продовжують влаштовувати вибухи в Києві», - додає журналіст.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...