RSS

Господарський суд Києва став на сторону справедливості і ухвалив рішення на користь простих мешканців міста

2017-08-13 21:24:00
Господарський суд Києва став на сторону справедливості і ухвалив рішення на користь простих мешканців міста -

Ми вже писали про цю справу у нашому матеріалі "Чиновники КМДА намагаються пересварити мешканців Лісового через автостоянку".

Йшлося про брутальну схему відбору громадської території, благоустроєної за гроші мешканців, на потребу корумпованої верхівки.

Сергій Трубецкой – директор кооперативу «Волгоградський» - запевняє, що поруч вистачає вільного місця, на якому можна звести новобудову. Тоді навіщо Київраді саме ця автостоянка? Люди роками її використовували, маючи на це відповідні документи, облагороджували і покращували благоустрій за власний кошт. А тепер ці багаторічні здобутки хочуть підступно відібрати.

В ході судового засідання було вирішено стягнути судовий збір у розмірі 3200 гривень саме з міськради. Здавалося б, сума дуже символічна і ніяк не вплине на бюджет, але це перші кроки до встановлення справедливості та припинення свавілля чиновників.

 Суд постановив скасувати рішення про передачу автостоянки міській раді, таким чином зруйнувавши корупційні бізнес-плани окремих чиновників КМДА. Територія автостоянки не стане місцем побудови багатоповерхівки, в яку мали переселити мешканців аварійного будинку за адресою Мілютенка 23-а, хоча її користувачі не проти переселення своїх сусідів, які опинилися в скрутному становищі. Просто цим користувачам не хочеться, щоб переселення завдало збитку їм самим, відібравши місця для парковки, яких у столиці вже й так не вистачає.

Підсумовуючи, можемо сказати, що Господарський суд міста Києва не підтримав корупційні схеми міської ради, а прийняв позицію простих громадян, які боролися за власне майно.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...