RSS

Головний редактор Страна.ua Ігор Гужва одержав хабар від депутата Радикальної партії Дмитра Лінька

2017-06-23 10:47:00
Головний редактор Страна.ua Ігор Гужва одержав хабар від депутата Радикальної партії Дмитра Лінька -
 
Затриманий вчора головний редактор видання Страна.ua Ігор Гужва вимагав і одержав хабар від народного депутата від  Радикальної партії Дмитра Лінька
 
Ігор Гужва
Ігор Гужва
 

Прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган повідомила у Фейсбук, що  Ігор Гужва вимагав від Дмитра Лінька $20 тис. за нерозголошення інформації про його особисте життя.

«Проведеним досудовим розслідуванням установлено, що керівник інтернет-видання, діючи у змові з особою, яка представлялась його особистим помічником, вимагали у народного депутата України грошові кошти у розмірі 20 000 доларів США за нерозголошення в засобах масової інформації відомостей щодо його особистого життя та політичної діяльності», - зазначила Сарган.

«22.06.2017 безпосередньо після передачі грошових коштів у розмірі 10 000 доларів США від потерпілого через посередника керівнику інтернет-видання, вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України», - додала Сарган.

За результатами невідкладного обшуку у приміщенні редакції зазначені кошти виявлені в портфелі керівника інтернет-видання. На даний час готується повідомлення про підозру затриманим особам та клопотання про обрання їм запобіжних заходів. Слідчі дії тривають.

 

Сьогодні вранці головного Ігоря Гужву після затримання відвезли до будівлі Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві. За інформацією Страна.ua, "після багатогодинного обшуку", Гужву повезли до офісу МВС о 4-тій годині ранку.

"Судячи з того, що на місці обшуку Гужві підозру не було вручено, цілком ймовірно, що її спробують вручити у стінах МВС", - наголосили у виданні.

Тим часом заступниця Гужви Світлана Крюкова на своїй сторінці у Facebook написала, що, відповідно до їхньої інформації, будинок затриманого також обшукають.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...