RSS

Діями самозваних “активістів” чиновники Київради вимагають гроші у забудовників на Павлівській 7?

2017-06-13 14:32:00
Діями самозваних “активістів” чиновники Київради вимагають гроші у забудовників на Павлівській 7? -

Діями самозваних “активістів” чиновники Київради вимагають гроші у забудовників на Павлівській 7?

 

Спілка професійних журналістів звернулася до Генпрокуратури з вимогою розслідувати обставини перешкоджання будівництву по вул. Павлівській 7а.

Як стало відомо, в центрі столиці будують сучасний восьмиповерховий готель. Лише на етапі розробки документації, проектування та організацїї засобів безпеки будівництва в об’єкт було вкладено близько 350 тис. доларів. "Створюються не лише робочі місця в столиці, - зазначив представник компанії-забудовника, - створюється нове європейське обличчя комфортного і стильного Києва! Оновлюється мережа комунікацій в районі вулиці Павлівській. Відомо, що магістральні мережі в столиці - на межі техногенної катастрофи. Лище за рахунок інвестицій влада спроможна врятувати комунікації столиці” – переконані інвестори ТОВ “Коло-Центр” та ТОВ “Києвградосервіс”.

 

Разом з тим, на будівельну площадку продовжують здійснюватися “набіги” з боку так званих “активістів”.

“Цього року в один з нападів на паркан майданчику було завдано суттєвих збитків забудовнику, зруйнована і вкрадена огорожа. Зона роботи техніки та кранів, небезпечна для перехожих, залишилася без огорожі. Жителі району скаржаться, що просто на асфальті лежать високовольтні дроти, які після хуліганських дій “громадських активістів” залишилися на землі. А тут гуляють діти!” – повідомила одна з місцевих мешканок Шевченківського району.

 

Загородити будмайданчик не вдалося навіть після відповідного рішення Київського адміністративного суду, який визнав демонтаж паркану на Павлівській протизаконним, та зобов’язав міську владу відновити огрожу. Проте КП ”Благоустрій”, яке також брало участь у знищенні майна інвесторів, компенсувати збитки відмовляється.

 

“Дивною виглядає і позиція правоохоронців, які не те щоб не шукали злочинців у цій справі, а навіть не визнали самого факту злочину!” – наголошують журналісти Спілки.

 

“Крім того, складається враження, що Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю, з В.о. директора В.В. Кузьменком на чолі, створюють штучні перепони будівництву готелю. Відповіді на офіційний запит від Департамету ми не отримали, коментувати напад на інвесторів пан Кузьменко відмовився. Також я абсолютно не здивуюсь, коли слідчі органи виявлять, що “активісти” і деякі депутати міськради являють собою структуровану, добре профінансовану з кишень киян злочинну організацію по вибиванню грошей із забудовників. До речі, будівельники на Павлівській 7 - публічно проголосили, що не бажають “отримувати сприяння” шляхом роздачі хабарів. А діють у відповідності до совісті і закону, - наголосив журналіст.

 

Будівництво готелю на Павлівській 7 розпочалося на початку цього року. Блокування будівництва відбувалося за участі депутата Київради Олени Єськіної. Єськіна нібіто отримала тілесні ушкодження під час перешкоджання будівництву, про що поскаржилася в поліцію. Раніше депутат-активіст скаржилася на напад під час блокування будівництва на вул. Звіринецькій 72, де її “ Один мужчина в балаклаве и с тату на руке, с невероятной жестокостью бросил на землю и придавил ноги решеткой », — повідомляла Єськина. Також Єськіна, за її заявою, потрапляла в заручники на Глибочицькій 79, і також на будмайданчику.

 

Минулого року Шевченківський районний суд м.Києва розглядав справу за позовом Олени Розовик до депутата Олени Єськіної з приводу намагань відібрати нерухмість громадянки Розовик на столичній Оболоні. Депутатка залишилась на свободі.

 

Минулого року депутат Олена Єськіна стала дружиною Мішеля Терещенко – мера міста Глухіва, мільйонера.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...