RSS

Чиновники КМДА намагаються пересварити мешканців Лісового через автостоянку

2017-05-22 13:56:00
Чиновники КМДА намагаються пересварити мешканців Лісового через автостоянку -

Чиновники КМДА намагаються пересварити мешканців Лісового через автостоянку

“Громадяни України, члени територіальної громади міста Києва, мешканці Лісового масиву надзвичайно обурені і протестують проти грубих порушень прав людей і чинного законодавства України з боку місцевої влади і зацікавлених осіб внаслідок фальсифікації результатів громадських слухань при розробці та затвердженні Детального плану території в межах вулиць Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславської та Лісового проспекту у Деснянському районі міста Києва та незаконних дій, спричинених цим.

Про це йдеться у відкритому листі киян, розміщеному на ресурсі http://lesnoy.kiev.ua/.

“Використовуючи тяжкий стан здоров’я та смертність мешканців будинку вул. Мілютенка, 23-А, вже багато років йде спекуляція та спроба посварити сусідів між собою задля корисних цілей забудовників. Гинуть мирні люди, хворіють діти, лаються сусіди...»

За офіційною версією автостоянка кооперативу “Волгоградський” на 300 паркомісць, якою десятки років користувалися кияни, і які мають на неї правовстановлюючі документи – має стати будмайданчиком для багатоповерхівки для людей, що живуть в майже аварійній забудові за адресою Мілютенка 23-а. Користувачі автостоянки не проти переселення сусідів з Мілютенка в новобудови, але ж не за рахунок власного добробуту. Цілком справедливо наголошуючі владі, що не можна робити добро, знищуючі школи, дитсадки, автостоянки, чи інші елементи інфраструктури.

“Тим більше, що вільного місця в лісовій місцинці Лісового – вистачає – переконаний Сергій Трубецкой, директор кооперативу “Волгоградьский. Представники влади намагаються переконати громаду, що автостоянка з капітальною спорудою на території – це вільне місце, яке мовляв призначено продаватися з торгів. Хоча, відомо, що жодних торгів не передбачається і не відбудеться”.

Йдеться про брутальну схему відбору громадської території, благоустроєної за гроші мешканців, на потребу корумпованої верхівки. Наразі справа про сказування відповідного рішення Київради розглядаєтся в Господарському суді міста Києва. Це буде ще одним екзаменом для представників судової системи. Скоро усім буде зрозуміло кому служить суд: справедливості і потребам київської громади чи окремим представникам влади, які дорвалися до землі на певний час”.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...