RSS

Чим замінять режим АТО?

2017-06-19 17:51:00
Чим замінять режим АТО? -

 

Відбулося засідання робочої групи з доопрацювання законопроекту «Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей України» анонсованого секретарем РНБО О.Турчіновим.

В засіданні взяли участь О.Турчінов, голови фракцій і депутати, які працюють над проблемами нацбезпеки та оборони, представники Адміністрації Президента України.

Навіщо потрібен цей закон? Чим замінять АТО? Чи буде введений військовий стан?

Про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат, координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Результат пошуку зображень за запитом

"Чим пропонується замінити АТО?

По суті - військовою операцією, керованою не СБУ (як зараз, в режимі АТО), а оперативним штабом. Загальне керівництво Оперативним штабом здійснюватиме президент як верховний головнокомандувач. З питань оборони керівництво також здійснює Генштаб.  Президенту також нададуть право вирішувати питання використання як сил і засобів ЗСУ, так і залучення інших силових структур, але під загальним керівництвом військових. Всі наявні військово-цивільні чи новостворені військові адміністрації "замикатимуться" на оперативному штабі", - повідомив Тимчук.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...