RSS

Apple може припинити виробництво iPhone X через низький попит

2018-01-23 17:47:00
Apple може припинити виробництво iPhone X через низький попит -

 

Компанія Apple може припинити виробництво iPhone X вже цього літа через низький попит. Продажі цієї новинки виявилися значно нижчими, ніж очікувалося.

Результат пошуку зображень за запитом "iPhone X"

Про це пише Нypebeast.

За даними аналітиків KGI, в першому кварталі цього року Apple продасть 18 млн iPhone, тоді як раніше очікувані продажу знаходилися в межах 20-30 млн.

Фахівці пов’язують це з тенденцією збільшення терміну експлуатації смартфона у китайських користувачів, що вже вплинуло на прогнози по продажах брендів Huawei і OPPO.

Крім того, в KGI зазначають, що китайські споживачі віддають перевагу великим екранам, а формат дисплея iPhone X і його "брова" зменшують корисну площу до рівня нижче iPhone 8 Plus, чим і незадоволені потенційні покупці.

Окрім цього, аналітики вважають, що Apple зовсім зніме з виробництва інноваційну модель вже в середині 2018 року, коли почнеться виробничий цикл тріо наступного покоління, яке буде включати два OLED-смартфона (у тому ж форматі, що і зараз, а також Plus-версія з 6,5 панеллю) і один IPS-варіант з 6,1 екраном.

Існуючий iPhone X може зупинитися на позначці 62 млн проданих одиниць, тоді як очікування знаходилися в межах 80 млн.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...