RSS

Антимайданівця Гната Кромського на прізвисько "Топаз" засудили до 8 років ув'язнення

2018-01-31 10:10:00
Антимайданівця Гната Кромського на прізвисько -

 

Київський районний суд Харкова визнав антимайданівця Гната Кромського на прізвисько "Топаз" винним у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, участі в масових заворушеннях і незаконному заволодінні авто і засудив до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язане зображення

Прокуратура вимагала для Кромського 15 років ув'знення. Обвинувачення заявляє, що подаватиме апеляцію на вирок.

Виголошуючи останнє слово, Кромськой сказав, що не визнає себе винним і не хотів зміни території України та попросив про виправдання.

"Топаз" вже перебуває у СІЗО протягом трьох років, тож згідно з "законом Савченко" матиме змогу вийти на волю вже за два роки.

Харків'янин Гнат Кромськой брав участь у "Антимайдані" на боці проросійських сил у Маріїнському парку в Києві під час Революції гідності. Його затримали 28 березня 2014 року за участь у штурмі Харківської облдержадміністрації 1 березня. Ленінський райсуд Харкова обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 7 квітня 2014 року "Топаз" утік з-під домашнього арешту. Пізніше СБУ затримала його під час спілкування з російськими пропагандистами каналу LifeNews.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...