RSS

Карате - мистецтво боротьби з елементами ударної техніки?

2016-04-23 09:56:00
Карате - мистецтво боротьби з елементами ударної техніки? -
Про природу карате можна (можливо, навіть потрібно) сперечатися дуже довго: хтось вважає, що карате - "ударне" бойове мистецтво; є і люди, які називають карате мистецтвом боротьби; нерідко зустрічається і думка про те, що карате - це свого роду синтез боротьби і ударної техніки, тобто таке "змішане бойове мистецтво".
 
Звичайно, будь-який з цих підходів має право на життя: все залежить від розуміння карате. Кожна окрема людина буде виділяти з карате то, що йому ближче, зрозуміліше і цікавіше.
 
Зрозуміло, найбільш популярна точка зору, згідно з якою карате - це "ударне" бойове мистецтво.
 
Мало хто знає що бойові мистецтва є чистим виразом "ударної" або "борцівської" техніки. Спортивний вираз єдиноборств дуже часто включає і елементи боротьби, і елементи ударних технік. Традиційні бойові мистецтва демонструють ще більше змішання підходів. І карате включає в себе безліч вражаючих методів і технік. Так, ми не побачимо в карате "катань" по підлозі, адже це суперечить самій суті єдиноборства. Але той факт, що карате складається з суміші різних методів робить його ні чим іншим, як "змішаним бойовим мистецтвом".

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...