RSS

В Україні подешевшав "борщовий набір"

2016-04-15 13:52:00
В Україні подешевшав -
За даними моніторингу Agravery, в Україні в період з 7 по 14 квітня подешевшав так званий "борщовий набір" овочів.
Лідерами по ціновими коливаннями стали Київ та південні області. На заході України ціни були стабільними.
Так, на київському ринку "Столичний" подешевшали картопля, цибуля, буряк, огірки та яблука. При цьому зросли ціни на капусту, банани і апельсини.
Серед овочів відчутно змінилися ціни на огірки та морква. Діапазон цін на огірки встановився в межах 23-54 проти 30-39 грн / кг тижнем раніше, а вартість моркви з 8-13 грн / кг знизилися до 7-10 грн / кг.
 
 
На ринку фруктів виросли ціни на імпортну продукцію - максимальні ціни на банани з 550 грн за ящик підвищилися до 580 грн / кг.
На ринку "Нежданий" в Херсонській області ціни знизилися на огірки, цибуля, яблука, а виросли на капусту і моркву. Тут так само лідером зниження цін стали огірки, які подешевшали з 30-35 грн / кг до 20-22 грн / кг.
 
Мінімальні ціни на цибулю опустилися на 1 грн, і тепер стартують від 3,5 грн / кг. Капуста білокачанна звузила ціновий діапазон і її вартість зараз в межах 7,5-8 грн / кг, тоді як 7 квітня її пропонували від 7 грн / кг.
 
На львівському ринку "Шувар" ціни змінилися на огірки і картоплю, і в обох випадках вони знизилися. Огірки з 28 грн / кг опустилися до 20 грн / кг, а картопля коштує від 2,6 до 6 грн / кг проти 3-6 тижнем раніше.
 
Також за звітний період в більшості областей України знизилися на 10-11% мінімальні ціни на яблука, розширивши тим самим діапазон цін.
 
 
 
Так, на "Столичному" мінімальна ціна яблук знизилася на 11% з 9 до 8 грн / кг, і зараз вони тримаються в межах 8-18 грн / кг.
 
На "нежданих" знизився мінімальні показники вартості на 10%, до 4,5 грн / кг, проти 5 грн тижнем раніше. Тому в підсумку діапазон пропонованих цін розширився до 4,5-12 грн / кг. На ринку "Шувар" ціни на яблука, поки залишаються стабільними, що не піддавшись загальним тенденціям і настроям - 9-13 грн / кг.
 
 

 

Читайте также: Автомобильные мошенничества в Киеве теперь делают по-новому

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...