RSS

В Україні оживає роздрібна торгівля - Держстат

2017-04-20 14:41:00
В Україні оживає роздрібна торгівля - Держстат -
Оборот роздрібної торгівлі України в січні-березні зріс
 
Товарообіг роздрібної торгівлі України без урахування тимчасово окупованій території Криму і Севастополя та частини зони проведення військової операції на Донбасі в січні-березні 2017 року порівнянних цінах збільшився на 3,1% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. Про це повідомила Державний комітет статистики України (Держстат).
У той же час, в порівнянні з минулим місяцем цей показник збільшився на 15,6%, а в порівнянні з березнем 2016 - на 8,7%.
Згідно з повідомленням, найбільше зростання роздрібного товарообігу в січні-лютому 2017 року, до якого включено роздрібний товарооборот підприємств (юридичних осіб), які здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, зафіксований в таких областях:
Кіровоградській (на 7,6%);
Київській (на 7%);
Чернігівській і Вінницькій (на 6,2%);
Сумській (на 5,9%);
а також в Києві (на 5,8%).
Як повідомлялося, за станом на 1 березня 2017 року загальна сума заборгованості з виплати заробітних плат в Україні склала 1,9 млрд грн. З цієї суми 947 млн ​​грн припадало на економічно активні підприємства.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...