RSS

Ліквідатори снігопаду отримають мільйонні компенсації з бюджету

2013-03-27 12:27:00
Ліквідатори снігопаду отримають мільйонні компенсації з бюджету -

Про це заявив віце-прем'єр Олександр Вілкул. "Аналіз можна буде зробити після того, як закінчиться ліквідація (наслідків сильного снігопаду - ред). Я думаю, сума буде обчислюватися максимум в десятки мільйонів", - сказав він журналістам у середу в Києві. Крім того, Вілкул повідомив, що зараз до прибирання снігу залучено понад 300 одиниць техніки підприємств всіх форм власності, які працюють на прибирання і вивіз снігу. "Після того, як робота закінчиться, буде прийнято рішення про суму, яка буде компенсована з резервного фонду", - додав він.

Як повідомлялося, у Києві за п'ятницю-суботу (22-23 березня) випала рекордна кількість опадів у вигляді снігу. За інформацією директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, в столиці такої кількості опадів не спостерігалося з 1881 року. За його словами, за останні дні в Києві випало 60 мм опадів при місячній нормі 47 мм). 23 березня у Києві була оголошена надзвичайна ситуація.

Джерело: ТСН

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...