RSS

Фірташ отримав більше чверті мільярда гривень на реконструкцію газопроводу

2013-01-21 12:13:00
Фірташ отримав більше чверті мільярда гривень на реконструкцію газопроводу -

"Укртрансгаз" за результатами тендеру уклало угоду з "Зангас-НГС" на ремонт магістрального газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород".

Про це повідомляють "Наші гроші" посилаючись на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 235,14 млн гривень для ремонту магістрального газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород» на ділянці довжиною 27,6 км.

Як зазначається, до серпня 2014 року потрібно реконструювати лінійну частину газопроводу на ділянці км 3851,3 - км 3878,9 у Вінницькій області.

"Для реконструкції будуть використані труби Харцизського  трубного заводу Ріната Ахметова та Новомосковського трубного заводу Віктора Пінчука", - пише видання.

Єдиним акціонером ПрАТ "Зангас-НГС" є кіпрський офшор «Zangas holdings (cyprus) limited" з групи Дмитра Фірташа.

ДК "Укртрансгаз" з 2010 року  очолює Сергій Вінокуров, який до цього призначення працював директором ТОВ "Остхем Україна" Фірташа.

Компанія "Зангас-НГС" почала вперше вигравати державні тендери після призначення Вінокурова до "Укртрансгазу", отримавши за цей час державні підряди на 956,91 млн гривень.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...