RSS

Ernst & Young займеться реформуванням "Нафтогазу"

2013-02-25 17:24:00
Ernst & Young займеться реформуванням -

НАК "Нафтогаз України" підписала договір з ТОВ "Ернст енд Янг" на розробку програми реформування держхолдингу.

Угоду вартістю 9,995 млн гривень (з ПДВ) підписано сторонами 15 лютого 2013 року, передає "Інтерфакс-Україна" із посиланням на повідомленням НАК.

У торгах також взяли участь ТОВ "Бейн енд Компанії Юкрейн" (Київ) з ​​ціною пропозиції 15,246 млн гривень, Houlihan Lokey (Europe) Limited (Лондон) з пропозицією 23,779 млн гривень і "Дафф енд Фелпс ЕлЕлсі" (Нью-Йорк), яке готове було розробити програму реформування "Нафтогазу" за 14,4 млн гривень.

На виконання робіт відводиться 150 календарних днів з моменту підписання угоди.

За результатами виконання роботи, Ernst & Young повинна розробити рекомендації щодо оптимізації активів і структури "Нафтогазу", розробити план фінансової реструктуризації НАК та її дочірніх компаній, визначити стратегічні пріоритети і підготувати бізнес-плани на п'ять років по кожному з бізнес-сегментів, що цікавлять держхолдинг.

Крім того, Ernst&Young підготує проекти нормативних актів, необхідних для виконання зобов'язань України перед Енергетичним співтовариством.

Як повідомлялося, госпсуд Криму 17 січня 2013 року порушив справу про банкрутство "Чорноморнафтогазу" ("дочка" "Нафтогазу").

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...