RSS

Рейтинг Forbes: хто із зірок найбільше заробив у 2016

2017-06-13 13:36:00
Рейтинг Forbes: хто із зірок найбільше заробив у 2016 -

Американський діловий журнал Forbes, відомий завдяки рейтинговим спискам назаможніших людей світу, опублікував список найбільш високооплачуваних знаменитостей 2017 року.

Очолив список американський репер Шон "Пі Дідді" Комбс, який завдяки своїм концертним турне та співпраці з французьким горілчаним брендом Ciroc за рік заробив $130 мільйонів.

 

Друге місце займає 35-річна Бейонсе, американська виконавиця в стилі R&B, яка завдяки виходу нового альбому під назвою "Lemonade" та світовому турне отримала за рік  $105 мільйонів.

 

На третьому місці - англійська письменниця Джоан Роулінг, знаменитий автор серії романів про Гаррі Поттера. Гроші ($ 95 мільйонів) їй принесла нова книга "Гаррі Поттер і прокляте дитя", а також робота над сценарієм стрічки "Фантастичні тварини і де їх шукати".

 

Четверте та п'яте місце посіли репер з псевдонімом Drake, що заробив $94 мільйона, а також португальський футболіст Кріштіану Роналду, що за рік отримав $93 мільйона.

До десятки увійшли канадський співак, фронтмент гурту "Weeknd" Ейбель Тесфайе (Weeknd), радіоведучий Говард Стерн, британська поп-група Coldplay, письменник Джеймс Паттерсон, а також баскетболіст Леброн Джеймс.

Фото з сайту Forbes.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...