RSS

«Україна – єдина родина»

2015-08-01 13:25:00
«Україна – єдина родина» -

Сьогодні наш кореспондент зустрівся з головою спілки «Слава Україні» Верлатим Андрієм Михайловичем.

- Чому саме така назва?

Можу сказати так, конкурс започаткований нашою командою зроблено в першу чергу для дітей. Спочатку ми хотіли показати дітям вимушеним переселенцям, що вони потрібні, що про них не забули і їхні таланти потрібні людям і Україні.

- Андрій Михайлович хіба діти, які виїхали з батьківщини із зони АТО ви рахуєте покинуті і нікому не потрібні?

В першу чергу громадянин Країни потрібен своїй країні, але зараз на фоні фінансової кризи і відкритої агресії Москви, керівництву країни не до потреб постраждалих в ході АТО. І що казати, очільники держави займаються тільки своїм збагаченням і перерозподілом власності попередників. Тому за постраждалих людей їм думати ніколи і ми (громадські об’єднання) , які входять в спілку вирішили започаткувати програми для людей яким потрібна допомога. Так це в першу чергу діти, діти переселенці, діти батьки яких загинули в ходу АТО.

- Андрій Михайлович дивлячись на вашу історію не зрозуміло чому ви займаєтесь цією справою, а не ідете в політику?

Повірте, коли ти бачиш сяючі очі дитини, ті емоції які вона відчуває це не порівняється не з якими скарбами світу. Піти в політику, стати депутатом, мабуть це цікаво, але тоді ти починаєш працювати лише на свій імідж і своє збагачення, іншими словами стаєш популістом і забуваєш про людей. Така в Україні побудована система і щоб її змінити потрібна нова фундація політиків, які вийдуть із народу і не забудуть про потреби народу.

- Ви також батько, це якось пов’язано з програмами для дітей?

В мене п’ятеро дітей і я розумію, яка це відповідальність виховувати дитину. Як би очільники держави не забували просту істину – діти наше майбутнє, то сьогодні не було б анексованого Криму, ЛНР, ДНР і багато інших проблем.

Тому наші програми спрямовані першочергово на дітей, на поза шкільне виховання і  на обов’язково патріотичне виховання молоді. Діти з якими ми працюємо ніколи не скажуть, що Україна для них пустий звук, що боронити державу від агресора  це ганебно.

Коли я бачу, як загоряються оченята малечі при виконані гімна України, або як їх розпирає гордість за наш прапор і герб, то розумію все, що ми робимо, робимо правильно, ми закладаємо фундамент сильної і вільної Країни в якій всі громадяни не залежно від місця проживання одна родина. Звідсіль і назва «Україна – єдина родина».      

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...