RSS

Співачка Руслана розповіла про підготовку до Євробачення-2017

2017-04-26 15:05:00
Співачка Руслана розповіла про підготовку до Євробачення-2017 -

 

Українська співачка Руслана, переможниця Євробачення-2004, вважає, що такого продакшена, як на Євробаченні-2017, ще ніде ніколи не було.

Про це вона розповіла під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами, акредитованими на пісенний конкурс, в арт-хабі Укрінформу.

 

"Я знаю, який продакшен зараз безпосередньо в місці, де буде проводитись Євробачення... Це останнє слово техніки в продакшені. Один із найбільших екранів, який я бачила за все своє життя, - 70 метрів довжина, 11 метрів висота. Вся підлога і всі стіни - це все екран", - сказала Руслана.

Вона запевнила представників ЗМІ, що вони будуть дивитися на це все, як на комп'ютерну гру.

"Це - віртуальне середовище, 3D-гори, всякі неймовірні атмосфери, простори. У вас буде враження, що ви просто сидите і дивитеся музичну комп'ютерну гру. А виконавці будуть учасниками цієї гри. Оце фішка Євробачення цього року - надзвичайна конструкція світла. Я такої конструкції світла ще в житті не бачила - на жодному концерті, на жодному перформансі. Це світло буде робити magic", - переконана співачка. 

Як приклад вона навела спецефекти, які плануються для її перформансу у фіналі Євробачення-2017.

"Весь продакшен буде мати можливості створити абсолютно будь-яку атмосферу - аж до шторму. І цю динаміку буде забезпечувати все - і вітродуї, і вогні, і лайти, і дими, і екрани. Тобто ви зможете потрапити в будь-який епізод", - розповіла співачка.

Крім того, Руслана висловила сподівання на дуже різноманітне Євробачення.

"Євробачення цього року буде цікавим, на мій погляд. Не лише через продакшен. Я дивилася уважно всіх учасників, і виглядає, що Європа цього року буде виглядати дуже круто", - зазначила співачка.

Вона розповіла про учасників, які їй найбільше припали до душі.

"Мені подобається Італія, Болгарія - дуже гарний хлопчик, він підійшов до мене в Лондоні і сказав, що він в мене закоханий. Мені подобається дует з Білорусі - дуже світлий дует, дуже світла музика. Мені подобається Румунія. Мені подобається голос польської дівчини. І взагалі я впевнена, що цього року буде дуже різноманітне Євробачення!" - підкреслила Руслана.

 

За матеріалами Укрінформ

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...