RSS

Методом двох досліджень визначено, що вживання кави призводить до збільшення тривалості життя - про це пише CNN

2017-07-14 14:24:00
Методом двох досліджень визначено, що вживання кави призводить до збільшення тривалості життя - про це пише CNN -

 

Про це на своєму сайті пише CNN.

 

Збільшення вживання кави призводить до більшої тривалості життя, згідно з двома новими дослідженнями

Результати підняли на поверхню бесіду тривалістю в кілька століть щодо того, як кава впливає на здоров’я людини.

В одному дослідженні брали участь більше 520 тисяч людей з 10 європейських країн, роблячи його одним з найфундаментальніших у питанні кави та смертності. За його результатами було визначено, що кава значно знижує ризик смерті.

Друге дослідження було оригінальнішим, так як воно було зосереджене на латиноамериканцях, афроамериканцях, гавайцях, індіанцях. Воно показало, що кава збільшує тривалість життя представників різних рас.

У людей, які п’ють 2-4 чашки кави кожного дня ризик смерті на 18% менший, ніж у людей, які не вживають каву.

Turkısh Coffee

Дослідження показують тісний зв’язок між кавою та довголіттям, а також зменшення ризику захворіти на рак, діабет, хворобу Паркінсона, респіраторні та серцеві захворювання.

Обидва дослідження розділяли курців та некурців, але було визначено, що кава впливає на тривалість життя курців також.

Проте, щоб залишатися здоровим, варто пити каву без домішок, таких як креми або вершки, та маленькими порціями.

До ХХ століття кава вважалась не дуже корисним напоєм, газети  майоріли заголовками про негативний вплив  кави, але буквально у 2015-2017 роках вже можна бачити, як ЗМІ в один голос розповідають про те, що кава корисна для здоров’я і подовжує наше життя.

 

Хочемо додати, що як відомо - кава стимулює творчість та загострює образне мислення. Багато знаменитих особистостей віддавали шану цьому магічному напою.

 

Наприклад - прославлений французький філософ і мислитель Вольтер. Можливо, в цьому йому допомагали щоденні 50 філіжанок кави? Такі дози звичайній людині не під силу. Але сам Вольтер дожив до 84 років, що за мірками тих часів надзвичайний показник.

 

Людвиг Ван Бетховен был по-німецьки ґрунтовний у своїй пристрасті до кави. Гарна кава, на його думку, варилася з 60 зерен - ні більше, ні менше. До речі, каву великий композитор відмінно варив сам.

 

Сальвадор Далі не тільки пив каву, але й проливав її на себе і свої роботи. Незрозуміло, навіщо він це робив, але на то він і геній...

Salvador Dali. 1959

 

 

Бенедикт Камбербетч - улюблений актор мільйонів - обожнює каву. Надає перевагу каві без цукру та молока, як і його найпопулярніший герой Шерлок Холмс.

I once wrote a poem from a cups perspective. This is the cup. Imagine the poem.

 

Роберт де Ніро вважає пристрасть до кави справжньою філософією. Ручний помол називає найкращою терапією.

 

Голівудський красень Джордж Клуні вживає дуже міцну каву, випиваючи в день 3-4 чашки. Надає перевагу чорній натуральній каві з Південної Америки.

It's never about the 'age', it's always about the 'class'. Classicity Personified #George Clooney

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...