RSS

Костюм-«невидимка» для АТО як «лакмусовий папірець» диверсантів у владі

2015-04-28 19:34:00
Костюм-«невидимка» для АТО як «лакмусовий папірець» диверсантів у владі -

– Необхідність створення костюма-«невидимки» для наших розвідників виникла не сама по собі, – говорить Андрій Михайлович. – За мету була поставлена ціль захистити хлопців, яких миготуємо в навчально-вишкільному центрі «Південь» для виконання своїх обов’язків в зоні АТО. Насамперед, це розвідники, які виконують специфічні й навіть унікальні завдання в тилу ворога.

Важко говорити слово «ворог», але ми дійсно бачимо, що населення Донеччини й Луганщини окуповане російськими найманцями, які систематично знищують наших людей, грабують та руйнують нашу інфраструктуру.

Для того, аби уникнути більших втрат регулярних військ, нам необхідно готувати розвідників, які вміють виконувати специфічні завдання. Якщо ми перекриємо шляхи доставки бронетехніки, боєприпасів та палива для найманців – тоді переможемо у цій війні. Аби це здійснити, наш боєць – патріот України – має бути надійно захищений. Для того, щоб непоміченим перейти передову лінію, непомітно підійти до мостового переходу чи блокпоста противника, потрібно застосувати необхідні знання та навички, а також мати належне непомітне для приладів спостереження обмундирування. Таким чином, створивши дослідні зразки костюма-«невидимки» – ми стали ще на один крок ближче до перемоги. Наше діло праве – ми переможемо!

Костюм-«невидимка» для АТО як «лакмусовий папірець» диверсантів у владі
На цьому зображенні з тепловізора на відстані 20 метрів стоїть боєць одягнений у куртку від костюма-«невидимки» та звичайні армійські штани. Що називається – побачте різницю.

– Створити якийсь винахід одна справа, але впровадити в серійне виробництво – інша. Через бюрократизм чиновників у нас можна «завалити» будь-яку прогресивну новацію. На жаль, бачимо, що такий потрібний винахід, як костюм-«невидимка» не минає ця невтішна доля…

– Перепони для його серійного впровадження з боку бюрократів у Міністерстві оборони та Уряді загалом – часто є наслідком відповідної роботи російської агентури, яка робить все можливе для нашої поразки. Вони бачать, що ми йдемо шляхом створення народного ВПК (військово-промислового комплексу), коли народ захищаючи свою армію – захищає себе. Народ, який забезпечує свою армію, часто за допомогою цієї армії прибирає упирів, що присмокталися до тіла народу.

Допоки уряд не зрозуміє, що необхідно у першу чергу займатися народом і армією, то підсумок буде один – народ з армією створять ще один Майдан – і тоді вже не буде ні цього уряду, але й не буде і України, яку ми знаємо. Україна не витримає третього Майдану. Тому, я вважаю, патріоти України повинні брати на себе відповідальність за долю країни, боротися з усіма проявами неповаги до людей. Зараз патріоти ціною свого життя захищають на Сході нашу Україну і наш багатонаціональний народ. Але ми розуміємо, що війну з Росією самотужки не витягнеш. І велика подяка Президенту України, що він займається захистом країни шляхом дипломатичних переговорів. Доки мовчать гармати, а розмовляють дипломати, наші матері не ллють свої сльози за загиблими патріотами.

Костюм-«невидимка» для АТО як «лакмусовий папірець» диверсантів у владі
Презентація костюма-«невидимки» на прес-конференції в «Interfax-Україна»

І дуже велика біда в тому, що агресора, який почав пити кров народу (як того кліща – доки не вб’єш – не витягнеш із тіла) ніякими перемовинами не задобриш. Будь-який агресор, як ми бачимо з історії, доки не загине – свою справу не зупинить. Тому війна, на превеликий жаль – це наше сьогодення. Тож ми повинні забезпечувати армію та підказувати керівнику держави, де до неї, фактично, присмокталися диверсанти з сусідньої держави, які прикриваючись личинами патріотів, насправді роблять все можливе для дестабілізації в країні.

– Виходить, що костюм-«невидимка» не тільки здатен допомагати нашим воїнам на передовій, а й, фактично, виявляти диверсантів у владі.

– Виходить, що так. Тому я наголошую, що ми будемо боротися за єдину, самостійну, незалежну Україну!

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...